O nama

Arhitektura i građevinarstvo, nauka i umetnost projektovanja i oblikovanja, od postanka čoveka se razvijala i usavršavala. 

Inženjerskim znanjem i umetničkim talentom nastaju jedinstvene građevine kao vremenski simboli i obeležja određenog perioda, a neke od njih se nalaze u srcu Panonske nizije, duž glavnih evropskih koridora na severu Bačke. 

Subotica – grad izuzetnog kulturnog nasleđa, šarenih fasada razuzdanih i nesputanih formi, raskošne  arhitekture secesije, multikulturološkog duha  i evropskog šarma, gde svoju priču  2015. godine započinjemo i mi.

Inspirisani istorijom, a poučeni znanjem krenuli smo putem izvođenja svih vrsta građevinskih radova, od grubih građevinskih radova do završnih radova u građevinarstvu. 

Zahvaljujući našim savesnim i istrajnim saradnicima izvodimo  i elektro radove, mašinske radove i radove hidrotehničkih instalacija. 

Pored izgradnje, adaptacije, rekonstrukcije i sanacije stambenih, stambeno poslovnih, javnih i privatnih objekata, bavimo se i izradom fasada, parternim uređenjem javnih površina, izgradnjom parkinga, trotoara i pešačkih staza.

Naš komunikativan i profesionalan tim čine  licencirani inženjeri, građevinski tehničari, mašinski tehničari i radnici različitih profila sa dugogodišnjim iskustvom.

Licence:

  • 410 licenca – odgovorni izvođač radova građevinskih konstrukcija i građevinsko-zanatskih radova na objektima visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje
  • 310 licenca – odgovorni projektant građevinskih konstrukcija objekata visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje
  • 381 licenca  – odgovorni inženjer za energetsku efikasnost zgrada

Velika posvećenost, odgovornost, istrajnost i energičnost kao i poštovanje svih ugovornih obaveza, sa zajedničkim radom i trudom doveli su nas do poverenja mnogih Investitora, kako privatnih firmi tako i  javnih ustanova.

Poverenje Investitora nam je velika motivacija da nastavimo put kojim smo krenuli i trudimo se da budemo još bolji, dosledniji  i istrajniji u svemu što radimo.